Gostiona Abraham je jedno od omiljenih mesta u Subotici i okolini, kuda već decenijama veoma rado dolaze posetioci zahvaljujući ponudi  tradicionalnih ukusa i kvalitetnih jela.

U ponudi jela uglavnom dominiraju ukusi mađarske kuhinje, u široj okolini su poznati juneći perkelt, filirani riblji paprikaš i perkelt od soma koji se pripremaju u ovoj gostioni. Specijalitet ovog mesta je tradicionalno jelo, gulaš od juneće glave, koji se kuva samo petkom i nalazi se u jelovniku restorana već od samog početka, a od tada je veoma pupularno jelo među gostima. Osim toga od četrdesetak vrsta jela, koja se tu pripremaju, mogli bi istaći izvrsna jela od ćuretine, piletine i svinjskog mesa, zatim od  više vrsta rečnih riba (smuđ, šaran, kečiga). Posle dobrih zalogaja sledi desert! Gostiona „Abraham” očekuje goste od utorka do subote od 11.00 do 23.00 časa, a nedeljom od 11.00 do 18.00 časova na Paliću, Horgoški put 132.