Pisali su o nama

Predstavljamo gostionu „Abraham”

Pitanje je da li se još uvek neko seća otvaranja Abrahama davne 1939. godine. Oni sa najdužim pamćenjem tvrde da juneći perkelt s turoš čusom i gulaš od teleće glave, od kada se sećaju nisu menjali svoj kvalitet. E, to je pravo kultno mesto...

Gulaš od juneće glave koji se kuva samo petkom, juneći perkelt koji se služi uz domaće testo sa sirom posuto kockicama dobro pržene slanine, natur šnicla i kečiga samo su neka od probranih jela mađarske kuhinje sa vojvođanskim pečatom zbog kojih u gostionu Abraham mnogi gosti dolaze redovno ili joj se, kada god su u prilici, vraćaju. U Abrahamu, između ostalog, nema muzike, pre svega zbog...

Na kraju naselja Palić više od sedam decenija postoji gostiona Abraham, u koju rado svraćaju lokalni gosti i putnici namernici, a poslednjih godina i oni koji zbog dobre hrane koja se ovde služi ne žale da pređu i po 100-200 kilometara.